Echte mannen kopen rozen met valentijn !!!

Het aftellen voor valentijnsdag 2016 is begonnen.Als extra service hebben we dit jaar gratis kaartjes en pennen klaar liggen, zodat je een lief valentijns gedicht kunt schrijven voor bij de rozen. Maar echte mannen hebben vaak moeite om een originele tekst op het kaartje te schrijven. Voor deze echte mannen hebben we een top 10 met originele valentijns teksten opgesteld.

10. Ik weet dat je mij leuk vindt, en ik moet zeggen, je hebt een goede smaak.

9. Was ik maar een dichter, dan kon ik dichter bij jou zijn.

8. Vergeet Redbull, alleen jij geeft mij vleugels.

7. Een vriend is iemand die alles van je weet, en je toch aardig vindt.

6. Liefde is net als plassen in je broek, iedereen ziet het, maar alleen jij hebt dat warme gevoel.

5. Weg met google, jij bent wat ik zoek.

4. Ben verliefd geworden zonder dat ik het wou. Neem me niet kwalijk dat ik van je hou.

3. Je ziet er goed uit, nog beter dan op je profielfoto.

2. Vrijen is als zout water drinken, je blijft drinken maar je dorst neemt toe.

1. Echte mannen blijven trouw, ze hebben geen tijd om rond te kijken naar andere vrouwen, omdat ze te druk bezig zijn om manieren te vinden om hun eigen vrouw te verrassen.